Rekruttering til ethvert behov findes her

Kunne du godt bruge en ekstra hånd i dit firma? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Din-Vikar tilbyder vi nemlig rekruttering af diverse vikarer til forskellige erhverv. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Frederiksberg og København samt resten af Sjælland.

Vi har en bred vifte af rekrutteringer til rådighed, hvilket sikrer os, at vi kan hjælpe hos mange forskellige virksomheder. Uanset om du har brug for en vikar i en kort eller lang periode, så står vi til rådighed. Vi tilbyder rekruttering af vikarer inden for følgende områder:

Vi sikrer en skræddersyet og kompetent rekruttering

Uanset på hvilket arbejdsmarked vi skal hjælpe, så garanterer vi dig, at vi har den person, som du har brug for. Vi har begge køn repræsenteret blandt vores vikarer, og du kan forvente, at alle personer er imødekommende, mødestabile og kompetente til at udføre det pågældende stykke arbejde.

Vi sørger altid for at have en god dialog med kunden, så vi kan imødekomme dine behov bedst muligt. Vi skræddersyr en løsning, som matcher dine ønsker til en vikar. Vores rekruttering er altid fleksibel og leverer et solidt stykke arbejde af høj kvalitet.

Kontakt os for yderligere information

Mangler du hjælp til en opgave, så lad os finde den rette rekruttering til dig. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Vil du høre mere, så kontakt os på telefon 41 41 09 40 eller på e-mail kontakt@din-vikar.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vil du booke en vikar?

Udfyld formularen, så hører du fra os!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Følg os og få alle nyhederne først. Vi opdaterer jævnligt.

​Vi erstatter, når der mangler arbejdskraft​​!

Din-Vikar

CVR: 40384936

Tlf.: 41 41 09 40

E-mail: kontakt@din-vikar.dk

E-mail: bestil@din-vikar.dk